Interieurscan

Interieurscan met effect

U bent wat u uitstraalt. Zeker voor klanten en prospects die uw bedrijf nog niet zo goed kennen. Hun eerste indruk is bepalend voor de verdere samenwerking. Zorg daarom dat u direct de juiste snaar raakt. De interieurscan van PINX helpt u hierbij. Het resultaat: praktische verbeterpunten waarmee u direct het verschil maakt.

De interieurscan in vier stappen:

1. Vrijblijvend bezoek van een interieurarchitect: Een interieurarchitect van PINX brengt een bezoek aan uw bedrijf. Waar staat uw bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen? Welke ruimtes zien uw klanten en prospects? We gaan met u in gesprek, maken foto's en geven onze ogen goed de kost.

2. Analyse en uitwerking: Op basis van wat we gehoord en gezien hebben, gaan we aan de slag. We brengen de verbeterpunten in kaart en bekijken hoe we met relatief eenvoudige aanpassingen een groot verschil kunnen maken. Dit leidt tot een aantal praktische tips en adviezen.

3. Professioneel en persoonlijk advies: Ons advies komen we persoonlijk overhandigen. Het pakket bestaat uit vier onderdelen: kleuradvies, sfeertips, materiaaltips en verbeterpunten. Veelal tips die u direct kunt toepassen, al dan niet met onze hulp.

4. Aan de slag!: Met welke verbeterpunten wilt u aan de slag? Kunnen wij u daarbij helpen? Samen stippelen we de koers uit voor het vervolg.

* De interieurscan is alleen toepasbaar voor zakelijk gebruik. De waarde van €450,00 is niet inwisselbaar voor contanten.

Vraag de gratis interieurscan aan >>

Scan Website Doorklik