Area te Veghel

Na de verbouwing van het pand van wooncorporatie AREA in Uden, was het nu ook tijd voor een restyling van het interieur van AREA te Veghel.
Niet alleen het interieur was in deze opdracht belangrijk, maar ook de uitstraling aan de buitenkant.
Zo hebben we het ontwerp van binnen naar buiten gehaald.
Door de huisstijl van AREA te gebruiken hebben we het kleurconcept bepaald. Door deze kleuren in lange banen op de wanden te gebruiken geeft dit een erg ruimtelijke en moderne uitstraling, en omdat het ook is doorgetrokken naar buiten, valt het pand ineens een stuk beter op vanaf de weg.
Dit wordt nog eens versterkt door de grote zuil van cortenstaal. Deze is voorzien van het AREA logo wat 's avonds verlicht wordt en zo een eyecatcher in de straat is.
De balie hebben we een restyling gegeven door een nieuw, verlicht front te plaatsen over de bestaande balie. Naast de balie is ook het internetmeubel een stukje maatwerk, en de akoestische fotoframes zijn, zoals te zien op de foto, ook precies op maat gemaakt met eigen ontworpen fotobeelden!

Voor
 
 
 
 
 
Na