Bibliotheek te Oss

Ondanks dat er enkele bibliotheken moeten sluiten, heeft Basisbibliotheek Maasland Oss toch de beslissing genomen om de entreehal te voorzien van een nieuw interieur, vloer en verlichting.

In nauw overleg met hun medewerkers hebben we onderdeel voor onderdeel uitgebreid besproken, aan welke eisen het moet voldoen, wat is de functie van het meubel etc. zodat het in de praktijk een praktisch en heel functionele ruimte wordt.

Door de juiste kleurstellingen en keuze van de materialen van de meubelen hebben we de ruimte warm, eigentijds en sfeervol kunnen inrichten. De stoelen, lampenkappen (eigen ontwerp PINX Design), bank en kleine tafels hebben een frisse kleur gekregen om de ruimte zo enkele kleuraccenten te geven, waardoor het een vrolijk geheel wordt. De universele demoblokken kunnen voor alle soorten presentaties gebruikt worden door de BMOss.

De jeugdafdeling heeft ook een kleine restyling ondergaan door het plaatsen van een nieuwe zit- statafel en kast in eenmeubel. PINX
Design heeft het ontwerp, materiaal en kleurkeuze verzorgd en de uitvoering hiervan is verzorgd door van Leiden interieur uit Veghel.

Voor
 
 
 
 
Na