IBN te Uden

De foyer op de 1e verdieping in het gebouw van IBN Uden was toe aan een restyling. We hebben vooral sfeer en kleur toegevoegd om de foyer de look van 2016 te geven!
Zelfs bestaande elementen worden een nieuw leven in geblazen door verandering van de omgeving. Een goed voorbeeld hiervan is de openhaard. Door het toevoegen van de witte plateaus vormt het nu een eenheid met de ruimte en geeft het letterlijk en figuurlijk warmte, en er ontstaat een soort informele afscheiding tussen de verschillende zitjes.
Het fotobeeld van de zonnebloem  hebben we afgestemd op de kleuren van het nieuwe meubilair, waardoor ook hier meer een eenheid ontstaat.
Ook bewijst de 'nieuwe' vloer dat je niet altijd álles hoeft aan te pakken. In dit project hebben we tapijtvlakken uit het 'oude' grijze tapijt gesneden en daar groene tapijtvlakken voor teruggelegd. Zo zorg je met een relatief eenvoudige verandering toch voor een groot verschil.

Voor
 
 
 
 
Na