Kleine ingrepen, groots effect: 5 tips!

Kleine ingrepen, groots effect: 5 tips!

Met kleine ingrepen een groot verschil in sfeer creëren: het kan echt! PINX leverde onlangs nog het bewijs in de ontvangstruimtes van IBN in Uden en woningcorporatie Area in Veghel. Wilt u ook een of meer ruimtes binnen uw bedrijf een nieuwe look geven? Doe dan uw voordeel met onze vijf tips.

1.    Kies voor nieuwe, frisse kleuren

Een accentkleur op een wand, of een gedeelte daarvan, doet vaak wonderen. Ineens 'gebeurt' er iets in de ruimte. U bereikt dit met schilderwerk, maar u kunt ook kiezen voor een fleurige print of mooi behang.

2.    Gebruik (foto)beelden

Levensechte foto's, natuurbeelden of juist abstracte prints: met (foto)beelden kunt u alle kanten op. Gebruik ze op wanden of bijvoorbeeld op een kast. Kies wel altijd voor een beeld dat op een bepaalde manier past bij de identiteit van uw bedrijf; qua sfeer, uitstraling of betekenis.

3.    Pas de verlichting aan

Ledverlichting is in. Het licht doet prettig aan en werkt bovendien kostenbesparend. Maar behalve met basisverlichting valt ook met decoratieve verlichting veel winst te behalen. Kijk bijvoorbeeld naar het effect van de hanglampen boven de balie bij Area.

4.    Verander (delen van) de vloerafwerking

Is uw tapijt niet meer van deze tijd, maar nog lang niet versleten? Overweeg dan om delen te vervangen. PINX paste deze techniek toe bij IBN in Uden, waar frisgroene vlakken nu een fraai contrast vormen met het bestaande grijskleurige tapijt.

5.    Geef bestaande meubelen een nieuw jasje

Een metamorfose vraagt lang niet altijd om nieuw meubilair. Zo kunt u kasten en keukenblokken schilderen of beplakken met folie. Een goed voorbeeld is de balie van Area. Nieuw? Nee hoor, de bestaande balie heeft alleen een nieuw front gekregen.

Nog een laatste tip: denk bij elke ingreep goed na over kleuren, vormen, details, sfeer en professionaliteit. Want uw interieur is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf naar buiten toe. PINX adviseert u hier graag over en helpt u met kleine aanpassingen een groots effect te creëren!

 

Area Veghel - voor

Area Nieuwsbrief Voor

 

Area Veghel - na

Area Nieuwsbrief Na

 

IBN Uden - voor

IBN Uden Nieuwsbrief Voor

 

IBN Uden -  na

IBN Uden Nieuwsbrief Na