Vacature technisch interieurtekenaar in Uden – PINX

Technisch interieurtekenaar

16-24 uur, locatie Uden

Bedreven in technisch tekenwerk en feeling met interieur? Dan kun jij bij PINX je hart ophalen. Als interieurtekenaar verzorg je de technische uitwerking van allerlei meubelen op maat. Zo sta je samen met je collega’s aan de basis van prikkelende interieurs voor tal van opdrachtgevers. Van bedrijven en zorginstellingen tot horeca en retail.

Dit ga je doen

Van balies en tafels tot bijzondere kasten: jij verzorgt de technische uitwerking van de meest uiteenlopende meubelstukken. Het gaat om maatwerkmeubilair, speciaal ontworpen voor onze opdrachtgevers. Je vertaalt bestaande inrichtingsconcepten naar technische tekeningen die tot in detail kloppen en zorgt daarnaast voor een goede afstemming met de externe interieurbouwer. Ook het inmeten van meubilair op locatie van de opdrachtgever behoort tot je werkzaamheden. Dit doe je samen met de interieurbouwer.

Naast tekeningen van maatwerkmeubilair verzorg je ook de uitwerking van plattegronden, elektra- en lichtplannen en 3D-impressies. Ook voor ondersteunend tekenwerk en het controleren van maatwerkdetailleringen draai jij je hand niet om. En hebben collega’s hulp nodig bij hun werkzaamheden? Dan kunnen ze altijd een beroep op jou doen.

Dit heb je in huis

  • Een mbo-diploma van een interieuropleiding.
  • Minimaal vijf jaar ervaring met technisch tekenen.
  • Kennis van interieurmaterialen.
  • Een zelfstandige, oplossingsgerichte en gestructureerde werkhouding.
  • Initiatief, ideeën en enthousiasme.
  • Een flexibele instelling en stressbestendigheid.
  • Een goede beheersing van Vectorworks, Photoshop en SketchUp.
  • De drive om in teamverband outstanding interiors te leveren!

Dit hebben wij te bieden

Een baan waarin jij je tekenkwaliteiten optimaal kunt benutten, in een hecht en enthousiast team. Je hebt vier bevlogen collega’s; specialisten met veel ervaring in de interieurarchitectuur en de bouw. De bedrijfscultuur is open, informeel en professioneel. Het salaris stellen we vast op basis van je kennis en ervaring. Meer weten over PINX? Kijk op www.pinx-design.nl

Interesse?

Heb je zin om ons team te versterken als technisch interieurtekenaar en voldoe je aan de functie-eisen? Dan horen wij graag van jou. Stuur je motivatie en cv in voor 8 januari 2018 via de bijgaande link. Vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Sandra van Dijk via sandra@talentboost.nu