Anova Seafood

Den Bosch
 
 
 

Anova Seafood is een leverancier van diepvries vis en verse vis. Zij leveren seafood producten aan de Europese retail en foodservice sector. Hun hoofdkantoor zit in ’s Hertogen Bosch. Voor dit kantoor waren zij op zoek naar een interieur dat goed aan sluit bij hun identiteit.

Dat is PINX gelukt. Het pand heeft een open karakter gekregen, waar zowel werknemers als klanten zich prettig voelen. De kantoren zijn gerealiseerd als kantoortuin, een grote open ruimte met vele flexplekken. Door de interessante vloer, die gelegd is in een zigzag patroon, wordt de open ruimte doorbroken. De architectuur van het pand bestaat uit vele schuine lijnen. Om deze juist niet te benadrukken, is gekozen voor dit vloerpatroon. De TL lampen die zijn gehangen aan het industrieel uitziende plafond gaan mee met dit schuine patroon. Het pand heeft een industrieel karakter dat nog eens extra versterkt wordt door de 2 grote zeecontainers die midden in de kantoortuin zijn geplaatst. Een element dat de identiteit van Anova goed naar voren brengt in dit interieur.

De vele houten latten, die tegen de muren van de kern in het kantoor zijn geplaatst zorgen voor een stukje warmte in het industriële pand. Inmiddels is het project nog onder constructie.