APN Flexgroep

Uden
 
 
 

Ons kantoor is al een aantal jaren gevestigd op een fantastische locatie aan de Volkelseweg in Uden.

Helaas werd het pand te klein voor onze hard groeiende organisatie en moesten we noodgedwongen uitkijken naar meer ruimte. Wij hadden het geluk het aanpandige huis erbij te kunnen huren.

De uitdaging  - om van drie ruimtes met een  totaal verschillende stijl -  één geheel te maken, diende zich aan. Dit vroeg om vakmanschap welke we  hebben  gevonden in de persoon van Ingrid  en haar team van Pinx. En het resultaat mag er zijn!

Omdat we tijdens de verbouwing en aankleding hebben doorgewerkt konden we van dichtbij onze nieuwe huisstijl zien groeien tot een kloppend geheel.  De onverwachte keuze  en toepassing van materialen en kleuren maakt het Pinx ontwerp  zakelijk, toegankelijk, eigentijds en uniek. Het past bij ons. We zijn er erg blij mee.  

Manuela Jakobs, APN Flexgroep

Bij APN Flexwerk heeft PINX een restyling uitgevoerd. In het kantoor zijn vaak veel mensen in één ruimte aan het werk, waardoor er meer rust gecreëerd moest worden en daarmee ook een aantal akoestische oplossingen toegepast moesten worden.

Natuurlijk mocht ook het uiterlijk van het interieur worden vernieuwd: fris, vrolijk, puur en kleurgebruik dat aansloot bij de huisstijl van APN. Het bestaande tapijt hebben we doorbroken met nieuw tapijt, door blauwe tapijtstroken toe te voegen. Deze verbinden tevens alle ruimtes met elkaar. Ook de balie is geheel doorgevoerd in stijl: in samenwerking met APN heeft PINX een balie bedacht. Bestaande uit pure materialen, een industrieel karakter, metaal, houtbewerking en beton past deze geheel in het plaatje. Het pand heeft tevens een mooiere uitstraling gekregen. Het door PINX bedachte kader geeft de entree extra aandacht.

Een mooie toevoeging zijn daarnaast nog de fotobeelden, die in akoestische subliframes op de wanden zijn bevestigd. Ze laten zien met welke Europese landen APN vaak en graag samenwerkt.