Basisbibliotheek Maasland

Oss
 
 
 

Reactie van onze klant:

"Onze vernieuwde bibliotheek is precies geworden wat wij voor ogen hadden. Pinx heeft onze wensen uitstekend vertaald: de bibliotheek is een warme, gastvrije, professionele en flexibele ruimte geworden die tegemoet komt aan het bibliotheek werk van nu en waar onze klanten en personeel zich welkom voelen en iedereen elkaar kan ontmoeten.

Het resultaat is niet in de laatste plaats te danken aan de goede en fijne samenwerking met Ingrid die ook ons ruimte gaf om mee te denken en te beslissen."

Ondanks dat er enkele bibliotheken moeten sluiten, heeft Basisbibliotheek Maasland Oss toch de beslissing genomen om de entreehal te voorzien van een nieuw interieur, vloer en verlichting.

In nauw overleg met hun medewerkers hebben we onderdeel voor onderdeel uitgebreid besproken, aan welke eisen het moet voldoen, wat is de functie van het meubel etc. zodat het in de praktijk een praktisch en heel functionele ruimte wordt.

Door de juiste kleurstellingen en keuze van de materialen van de meubelen hebben we de ruimte warm, eigentijds en sfeervol kunnen inrichten. De stoelen, lampenkappen (eigen ontwerp PINX Design), bank en kleine tafels hebben een frisse kleur gekregen om de ruimte zo enkele kleuraccenten te geven, waardoor het een vrolijk geheel wordt. De universele demoblokken kunnen voor alle soorten presentaties gebruikt worden door de BMOss.

De jeugdafdeling heeft ook een kleine restyling ondergaan door het plaatsen van een nieuwe zit- statafel en kast in eenmeubel. PINX
Design heeft het ontwerp, materiaal en kleurkeuze verzorgd en de uitvoering hiervan is verzorgd door van Leiden interieur uit Veghel.