Brabantzorg Heelwijk

Heesch
 
 
 

Het bestaande restaurant in een nieuw jasje. Dat was de taak van PINX toen de verbouwing bij BrabantZorg Heelwijk begon. Het restaurant werd gerenoveerd en daarbij bleven diverse bestaande elementen behouden. De wanden, een gedeelte van de vloer,het plafond en de bar werden gehandhaafd. Maar uiteraard had PINX genoeg ideeën om een verfrissend ontwerp te maken, waardoor er toch een geheel nieuw restaurant ontstond.

De bestaande bar is bekleed met een mooie bloemenprintfolie. Zo is de vorm gelijk gebleven, maar ziet de bar er compleet nieuw uit. Ook de scheidingswand naar de kleine ruimte is voorzien van een folieprint, met als resultaat een mooie fotowand. En een aantal tafels zijn voorzien van nieuw blad. Het is mooi om bestaande onderdelen die in goede staat zijn in een nieuw jasje te steken en in het nieuwe interieur te passen. De resterende onderdelen zoals de gordijnen, overige meubels en verlichting zijn geheel nieuw en sluiten perfect aan bij de bestaande onderdelen.

Een combinatie van oud en nieuw zorgt voor een geheel nieuwe, warme uitstraling. Een restaurant waar de bewoners vrolijk van worden!