Café Meneer Prinssen

Uden
 
 
 

''De kracht van PINX design is dat zij zeer goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant.  Ik ben zelf redelijk eigenwijs en ik denk dat dit voor veel relaties van PINX geldt als het om hun eigen inrichting gaat. Toch weet PINX hier op een super goede manier mee om te gaan en er uiteindelijk voor te zorgen dat het resultaat klopt en toch ook de eigen manier van inrichten, die PINX heeft, past bij de wensen van de relatie.

Zeer tevreden zijn we met de inrichting die past bij het totaal concept van Café Meneer Prinssen. Het was een super leuke match en ik kan dan ook Ingrid en haar team echt aan iedereen aanbevelen. Je wordt op een fantastische manier geholpen op een terrein waarvan iedereen denkt  er verstand van te hebben.''

Maarten Prinssen

Eigenaar café Meneer Prinssen

Maarten Prinssen wilde voor zijn café een uniek concept dat de dames en heren van Uden bij elkaar brengt in een sfeervolle ambiance. Vanaf het begin is PINX betrokken bij de plannen voor het café. Eerst is gekeken naar het bedrijfspand en zijn de wensen van Maarten geïnventariseerd. Daarna zijn de eerste moodboards en schetsen gemaakt. Na het bepalen van de sfeer en indeling, zijn alle onderdelen zorgvuldig uitgekozen en ontworpen. Zo is een speciale fotowand ontworpen met de inspiratiehelden van Maarten. Er zijn meubels en verlichting uitgekozen en er is een maatwerkflessenrek gemaakt voor boven de bar.

De kleuren zacht groen, zwart en wit bepalen de sfeer van het café. Het plafond is ook zacht groen geschilderd, wat een sfeervol geheel oplevert. Veel aandacht is uitgegaan naar het selecteren van de materialen op de wanden, zoals de oud gebakken tegeltjes en het behang met speciaal tegelpatroon. Ook de verlichting is afgestemd op de sfeer door autolampen op de muur en bijzondere hanglampen. Elk detail klopt en juist dat maakt Meneer Prinssen een uniek café voor de dames en heren van Uden en omgeving. Een ideale plek voor een goed glas wijn en lekkere tapashapjes.