Coolen Expertise BV

's Hertogenbosch
 
 
 

Reactie van onze klant:

"Ingrid en haar team werkt zeer gestructureerd en doelgericht. Samen is een plan opgesteld op basis van onze wensen en hun creativiteit. PINX heeft dit plan in een prachtig tailormade-ontwerp gegoten. De uiteindelijke realisatie verliep vlekkeloos en volgens planning dankzij de juiste inzet en aandacht. PINX toont aan dat je met beide voeten op de grond een functioneel kantoor heel erg mooi kan maken''.

Klaas Coolen, Coolen Expertise B.V

Coolen Expertise BV betrok een nieuwe kantoorruimte in een nieuw kantoorgebouw in 's-Hertogenbosch. Er was een belangrijke wens vanuit de directie, en dat was rode vloerbedekking. De perfecte kleur rood was niet verkrijgbaar in de standaard collecties, vandaar dat we de kleur van dit tapijt op maat hebben laten maken, hierdoor ligt er uniek tapijt! Het invullen van alle functies in open kantoorruimte is in nauw overleg met de directie gebeurd, zodat iedereen zijn eigen plek kreeg in de ruimte.

Alle kasten & pantry heeft PINX Design zelf ontworpen, compleet naar de wensen van Coolen Expertise, zodat deze heel praktisch in het gebruik. PINX Design heeft het ontwerp en de gehele uitvoering van alle interieuronderdelen begeleidt in samenwerking met de aannemer.