EMS Uden 2016

Uden
 
 
 

Wat is het toch fijn als tevreden klanten terug keren! Zo ook EMS. Tijd voor fase 2! In fase 1 vond de grote metamorfose plaats. PINX verzorgde toen al de kantine/ontmoetingsruimte en de cursusruimtes, kantoren en vergaderruimtes van een geheel nieuwe look en feel.

EMS kreeg er een grote ruimte bij, waarin een kantoortuin met een informele zit gerealiseerd moest worden. Ook moesten twee directiekantoren voorzien worden van een nieuw uiterlijk. Ook in deze fase ging speciale aandacht uit naar de wanden, die zijn voorzien van groot fotobeeld, houten wandpaneelstrips en stoere stoffen tegen de wand. Op de vloer in het kantoor hebben we tapijt aangebracht met een stoere uitstraling in de kleur antraciet. In de entree ligt dit tapijt ook al in de kleuren antraciet en rood. Hier is het tapijt gelegd in een schuin vlak. Om de nieuwe kantoorruimte en het eerder vernieuwde gedeelte bij elkaar aan te laten sluiten, hebben we in de kantoortuin juist gekozen om de schuine lijn terug te laten komen in een rood vlak op de wand.

De bureaus en tafels hebben een stoere uitstraling met hun houtlook en houten bladen. In de twee directie kantoren is gekozen voor een materialenwand met houtstrips, betonlook verf, leer en kokos panelen. Die geven de gehele ruimte niet alleen een stoere, maar ook een sfeervolle en warme uitstraling.

Een mooie aanvulling op het eerder gerealiseerde ontwerp en zo een fijne werkplek voor EMS.