Event Medical Service

Uden
 
 
 

"Klanten en cursisten blijven ons complimenteren"

Op 19 september 2014 was het zover. De feestelijke opening van het vernieuwde pand van BTB Fire and Medical Support (BTB) en Event Medical Service (EMS) aan Loopkantstraat 2e in Uden. Na maanden van verbouwen, herrie, stof en stressvolle momenten viel alles van ons af! Dolgelukkig door alle positieve reacties gingen wij na afloop van ons openingsfeest naar huis. En zelfs nu de rust is wedergekeerd blijven klanten en cursisten ons complimenteren met ons schitterende interieur. Samen met PINX zochten we een eigentijdse inrichting uit, die past bij ons als bedrijf en aansluit bij onze wensen. Mede dankzij de passie van Ingrid hebben we een resultaat neergezet dat door al onze relaties wordt gewaardeerd. En wat is het fijn om zo'n grote verbouwing aan te gaan met een interieurarchitect op wie je altijd kunt rekenen. PINX heeft fantastisch werk geleverd.

Ronald & Klaas

Rigoureuze restyling BTB en EMS

Het bestaande gebouw van BTB en EMS onderging zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde een rigoureuze restyling. Naast een nieuwe uitstraling is het pand ook voorzien van een aanbouw die fungeert als garage voor de ambulances en andere voertuigen. De kantine, kantoren, cursus- en vergaderruimtes kregen een aansprekende inrichting, waarin gebruiksgemak de boventoon voert. PINX voerde het totaalconcept uit. Van ontwerp tot de gehele uitvoering, inclusief begeleiding bij de keuze van de interieuronderdelen.

Sfeervol pauzeren

PINX creëerde een sfeervolle kantine/ontmoetingsruimte. Speciale aandacht ging uit naar de wanden, die zijn voorzien van groot fotobeeld, houten wandpaneelstrips en een behang met een grove structuur erin verwerkt.. Op de vloer in de entree hebben we tapijt aangebracht met een stoere uitstraling in de kleur rood en antraciet, welke in een schuin vlak gelegd zijn, bij het eet/zitgedeelte is een PVC vloer aangebracht in een antraciet kleur.

De tafels hebben een stoere uitstraling met hun massief houten bladen. Stijlvolle stoelen, in drie verschillende kleuren, vormen hiermee een mooi contrast. Voor het welverdiende relaxen is de hoek van de ontmoetingsruimte voorzien van een comfortabel bankje, bekleed met vilten stof in verschillende kleuren. Boven de tafels hingen we robuuste stalen lampen. Die geven de gehele ruimte niet alleen een stoere, maar ook een sfeervolle en warme uitstraling. En we plaatsten een compleet nieuwe keuken, geheel afgestemd op de routing van cursisten tijdens de pauzes. Hier kan iedereen in korte tijd een kop koffie, thee of glas fris drinken.

Kleurrijke ruimtes

De wanden van de cursusruimtes, kantoren en vergaderruimtes kregen warme kleuren: okergeel, rood en verschillende tinten taupe. Een fraaie match met de nieuwe vloerafwerkingen van tapijt in de kleur antraciet. De meubels gaven we nieuwe topbladen. Daarbij hebben we de tafelonderstellen hergebruikt. Het resultaat: een totaal nieuwe look op een duurzame basis.