Hendriks.

Uden & Oss
 
 
 

Hendriks voor Bouw en Industrie heeft twee vestigingen waaronder een in Uden en een in Best. In Uden is de gehele bestaande winkel gerestyld en in Best is er een nieuwe winkel gerealiseerd in een bestaand pand. Na een uitvoerige brandingsessie met Ad van Antwerpen van Adekwaad heeft Frank Wassenberg van Wcreatie de gehele huisstijl aangepast waaronder logo, winkelsigning, reclamefolders etc. zodat deze allen beter aansluiten bij de kernwaarden van Hendriks voor Bouw en Industrie.

Met deze uitgangspunten heeft PINX een ontwerp gemaakt voor beide vestigingen. De oppervlakte is kleiner geworden, waardoor de routing in de winkel heel belangrijk is geworden, hoe kan een klant gemakkelijk alle producten vinden en ziet een klant ook andere producten liggen om eventueel te kopen.

De balie heeft een meer centraler punt in de winkel gekregen, op de balie zijn een aantal actieblokken aangebracht waar de reclame artikelen duidelijk in gepresenteerd kunnen worden. In de winkel kunt u ook online shoppen met een gratis een kopje koffie/thee in de webshop, deze heeft een stoere uitstraling met allemaal houten latten, om zo toch een transparant element in de winkel te realiseren. Tegen de grote achterwand hebben we een grote eyecatcher wand gemaakt om zo de aandacht te trekken als de klanten binnen komen, hier hangt een tv met acties en alle merken van de producten staan erop vermeld. Deze eyecatcher wand heeft door de betonlook ook een stoere uitstraling gekregen.

Er is een speciale hang/sluitwerk afdeling gecreëerd, waarbij we een eyecatcher wand gerealiseerd hebben met oude deuren in een vrolijke kleur gespoten op een bijzonder manier aangebracht, ook deze trekt ook zeker de aandacht als je binnen komt en nodigt uit om de producten te gaan bekijken. Een pvc vloer in een houtlook met een decoratieve baan erin met een gezellige tafel & stoelen een grote lamp erboven. Voor een warm contrast met de rvs/stalen deurkrukken etc. Op de 1e verdieping is er een houten latten balustrade gerealiseerd om ook dit aanzicht een stoere en toch sfeervolle uitstraling te geven.