Kantoor PINX

Uden
 
 
 

Je eigen kantoor inrichten is nog niet zo eenvoudig. Alles kan, alles mag en wat kies je dan voor jezelf. Er zijn zoveel mooie beelden en materialen en we kennen tenslotte de hele markt.

PINX heeft gekozen voor een persoonlijk interieur. Zo is er een akoestisch doek ontworpen met mijn helden: Tina Turner, Barry Hay en niet te vergeten Bruce Springsteen. Zij zijn een belangrijke inspiratiebron voor mij en daarom zijn hun beeltenissen gecombineerd in één unieke afbeelding. Naast de inspiratie op het doek hebben we ook een noviteitenkast ontwikkeld. Een kast naar eigen ontwerp waarin we gedurende het jaar nieuwe materialen en leuke of inspirerende dingen plaatsen.

Bijzondere PINX-elementen

Vanzelfsprekend is ook het fotobehang een eigen ontwerp. De wand bestaat uit een beeld van allemaal geweien, ontstaan door mijn bijzondere fascinatie hiervoor. Daarnaast is in het interieur gekozen voor een hoofdkleur en dat moest uiteraard 'PINX' worden, roze! Deze kleur zie je terug in de fotowand, het schilderwerk, de vloerbedekking en in verschillende accenten. De vloer bestaat uit een basistapijt met daarin losse vlakken met een opvallend dessin. Hierdoor wordt het een echte PINX-vloer.

Naast sfeer moeten de praktische voorzieningen natuurlijk ook kloppen. Daarom zit PINX in het eerste energieneutrale kantoor van Uden, is gebruikgemaakt van daglichtsimulatie om de productiviteit van de medewerkers te bevorderen en is het gebouw op speciale wijze gebouwd.

Ben je benieuwd geworden naar ons kantoor? Kom gerust eens langs om het te bewonderen en een kopje koffie te drinken. De deur staat altijd open.