Markant Uden

Uden
 
 
 

"Het vernieuwde Markant Uden kun je met recht de 'huiskamer van Uden' noemen. Ik ben ontzettend trots op het resultaat. Groots van buiten, en lekker knus van binnen. Dat laatste is de verdienste van PINX Design. Mede dankzij de inzet van Ingrid en haar team ademt Markant Uden een warme, huiselijke en gezellige sfeer. Precies zoals ik voor ogen had!

Ingrid is een kei in haar vak. Ze luistert goed, voelt perfect aan wat je wilt en weet de juiste vertaalslag te maken naar een prachtig ontwerp. Van de aankleding van de foyer tot de inrichting van het restaurant: de voorstellen van Ingrid waren vrijwel direct raak. Vanuit mijn achtergrond in projectinrichting weet ik als geen ander hoe knap dat is. Interieur is emotie. PINX Design slaagt er keer op keer in om het juiste gevoel in een ontwerp te leggen. Bovendien is het ook nog eens heel prettig samenwerken en heb je nergens omkijken naar."

Maarten Prinssen

Directeur Markant Uden

In november 2013 opende het vernieuwde Markant Uden zijn deuren. Het theater is uitgebreid met een prachtige evenementenzaal en een smaakvol ingericht restaurant. PINX Design verzorgde het interieurontwerp van het restaurant, de vernieuwde foyer en de entree. We adviseerden over alle interieurelementen: van inrichting en meubilair tot wandbekleding. Ook gaven we advies op het gebied van kleur, materiaal en sfeer. Tot slot verzorgden we de signing in het pand voor zowel bezoekers als artiesten.