Movianto Nederland B.V.

Oss
 
 
 

Reactie van onze klant:

"We hebben de samenwerking met Ingrid en PINX als zeer prettig ervaren. Niet alleen door haar vakkennis, inzicht en creativiteit maar ook als persoon een genot om een dergelijk project samen mee te realiseren. Er is in het gehele proces rekening gehouden met onze wensen en eisen. Pinx deed de voorstellen, wij hebben de eindbeslissingen mogen nemen. Echt teamwerk en het resultaat mag er zijn. Onze bezoekers en medewerkers zijn razend enthousiast over de prettige (werk)omgeving die is gecreëerd."

Patrick Esselaar

Movianto Nederland

Movianto Nederland heeft in Oss een nieuw  kantoor & magazijn gebouwd. Wij hebben de complete inrichting van de entreehal, receptie, kantoren, vergaderruimtes, toiletten, keukens en kantine verzorgd.

De management kantoren worden door middel van 4 eigentijdse scheidingswanden gescheiden van de kantoortuin. Op deze wanden zitten foto prints van de 4 seizoenen & aan de andere zijde de kleuren passend bij de fotobeelden. In de vergaderruimte hebben we eigen behang ontworpen door het gebruik van het logo van Movianto Nederland. Door het gebruik van bijzondere lampen krijgen alle ruimtes ook een sfeervolle uitstraling.

In de bedrijfskantine is een mogelijkheid om te zitten en een ruimte om te tafelvoetballen etc. deze is voorzien van fotobehang met een onderwater beeld en kleurrijke stoelen en eigen ontwerp lampenkappen. PINX Design heeft het ontwerp en de gehele uitvoering van alle interieuronderdelen begeleidt.