MuzeRijk.

Uden
 
 
 

"Verbinden, verrijken, beleven. Dat staat centraal in Ontmoetingsplein MuzeRijk.
Met behulp van Pinx Design is dit mogelijk geworden in de ontmoetingsruimte.
In een industriële omgeving is een warme uitstraling gecreëerd met diverse houtsoorten en een oranje kleurstelling.
Pinx Design is een leverancier die luistert naar verschillende wensen, zich inleeft en deze wensen vertaalt naar meubilair en een beoogde sfeer.
Zij zijn flexibel, enthousiast, professioneel en denken mee in oplossingen.
Het is een bruisend hart geworden voor jong en oud!"

 

Marleen Bootsman
Adviseur accommodatiebeleid en beheer MuzeRijk

Ontmoetingsplein MuzeRijk zorgt voor een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang, welzijn, sport, zorg en wonen. Veel verschillende mensen en veel verschillende wensen. PINX realiseerde daarom een interieur met een rustige en toegankelijke sfeer. Een interieur waarin iedereen zich prettig voelt en waar buurtbewoners makkelijk binnenstappen voor een praatje en kopje koffie.

Rustige kleuren

Oranje, bruin en veel houttinten zorgen voor een rustig en samenhangend interieur. Deze kleuren zijn terug te vinden in de meubels en gordijnen. Ook het vloerkleed bij de bank is afgestemd op het geheel. Er is gekozen voor witte verlichting vanwege de goede match met het industriële plafond. De lampen hangen verspreid door de ruimte en niet exact boven tafels of zitjes. Zo houdt de ruimte haar multifunctionele karakter en kan er bijvoorbeeld altijd nog geschoven worden met de tafels.

Het resultaat is een interieur waarin sfeer en een praktische invulling samenkomen. Ideaal voor een brede doelgroep.