PK Benelux B.V.

Uden
 
 
 

PK Benelux BV heeft voor het bestaande gebouw een kantoorruimte aangebouwd. Het reeds bestaande kantoor is hierbij ook gerestyled, zodat de nieuwbouw en het bestaande gedeelte een sfeer uitstralen. In de entreehal is de hoge wand voorzien van steenstrips voor de natuurlijke uitstraling met als contrast een gietvloer en een acrylaat balie voorzien van een houten accent aan de voorzijde. In de entreehal zijn de lampen, balie, kasten, garderobe allen een eigen ontwerp van PINX Design. Tevens is dit ook in de directiekamer van toepassing, hier hebben we ook een magneetwand gemaakt voorzien van eigen ontwerp behang van de wereldkaart.

In de bedrijfskantine hebben we ook een fotobehangprint aangebracht om de kantine zo meer sfeer te geven en omdat er verder geen ramen in de ruimte zitten, wordt er toch een buitensfeer gecreëerd. Als extra accenten hebben we de binnendeuren ook zelf ontworpen, hoge rvs plinten toegepast en witte acrylaat vensterbanken.

PINX Design heeft het ontwerp en de gehele uitvoering van alle interieuronderdelen begeleidt in samenwerking met de aannemer.