Rabobank Oss

Oss
 
 
 

“De Rabobank is volop in beweging. Begin dit jaar verhuisden de medewerkers van het adviescentrum van Heesch naar het kantoor in Oss. Dat was een goed moment om het interieur van dit Osse adviescentrum opnieuw vorm te geven. PINX verzorgde eerder met succes de inrichting van nevenkantoren in Nistelrode, Nuland, Schaijk en Berghem, dus we nodigden Ingrid en haar team uit met een ontwerp te komen.

 

We wilden graag af van het oude ‘bankinterieur’ met een grote ontvangsthal en lange balies. Ons uitgangspunt? Een plek waar medewerkers en klanten zich thuis voelen en elkaar kunnen ontmoeten. Ook de recycling van ons kantoormeubilair stond centraal. Door met frisse kleuren te werken, verdiepingen letterlijk open te gooien en groen naar binnen te brengen, heeft PINX gezorgd voor een licht en uitnodigend pand. Klanten hebben niet meteen door dat ze een Rabobank-kantoor binnenstappen en dat is precies de bedoeling.

 

We willen drempels wegnemen en een optimale samenwerking creëren, zowel tussen medewerkers en klanten als tussen collega’s onderling. Door de informele zit mogelijkheden kost dit nu geen enkele moeite. PINX luistert als geen ander naar de wensen van de opdrachtgever, koppelt die aan eigen, goede ideeën en voegt daar een gezonde dosis lef aan toe.”

 

Corné Roovers

Directeur Bedrijven bij Rabobank Oss Bernheze