Rabobank

Uden
 
 
 

Een aandeel in elkaar.

 "In mijn functie van directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Uden Veghel was ik verantwoordelijk voor de realisatie van ons nieuwe kantoor Uden Promenade. De uitdaging was om een ruimte te creëren die voor onze klanten als prettig ervaren wordt als het gaat om gemak, privacy, service en advies. Een ander belangrijk punt is dat onze medewerkers er fijn kunnen werken en we moesten het realiseren binnen het vastgestelde budget. De samenwerking met Pinx, maar vooral met  Ingrid als persoon, heb ik heel prettig ervaren. Ingrid is zeer betrokken bij het project en wil het maximale bereiken. Hierbij weet zij design prima te combineren met goed werkbare oplossingen.  Ook het proces zelf met duidelijke tijdslijnen en overleg is concreet en wordt perfect nagekomen.  De positieve reacties van onze medewerkers en klanten maken duidelijk dat ons gezamenlijk doel bereikt is. Dat noemen wij: een aandeel in elkaar. En hoe fijn is het dan dat ik nu, opnieuw samen met Ingrid, ons kantoor in Boekel ga restylen.

Mirjam Giesbers

directeur Particulieren & Private Banking

In het centrum van Uden heeft de Rabobank een nieuwe kantoorruimte aangekocht. PINX kreeg de vraag om hiervoor een sfeervol en warm interieur te ontwerpen. Een interieur waarin de klant centraal staat. Veel interieuronderdelen zijn door PINX zelf ontwerpen: de grote lampen, balie, bankjes, stoffen voor de akoestische scheidingswanden, het fotobehang, de glasfolie op de wanden, de wanden bij de automaten, het werkcafé en de vloerbedekking.

Klant en medewerker centraal

Het ontwerp is niet alleen optimaal afgestemd op de klant, maar ook op de medewerker. Het doel was een ruimte creëren waarin beiden optimaal tot hun recht komen. Gedurende het ontwerpproces zorgde PINX dan ook voor goede afstemming met de interieurwerkgroep van de Rabobank. Samenwerking en goed overleg waren de sleutel tot succes, met als resultaat een spectaculair bankkantoor.

Unieke ontwerpen

Veel ontwerpen in het interieur zijn van de hand van PINX. Zo zijn de stoffen op de scheidingswanden voorzien van eigen design. Ook de lamp in de centrale ruimte is een eigen ontwerp van PINX. Hetzelfde geldt voor onder meer de balie, trap en wandprints. Dit maakt het ontwerp uniek en zorgt voor een bankkantoor met een geheel eigen sfeer en karakter. Door het gebruik van de kleuren oranje, okergeel en wit, gecombineerd met veel lichte houttinten, heeft het kantoor een warme uitstraling gekregen. Er is veel aandacht besteed aan de akoestiek binnen het kantoor om zo de privacy van de klant te waarborgen.