Rabobank

Boekel
 
 
 

Rabobank Boekel  heeft een ware metamorfose ondergaan!
Van bruintinten en een statisch geheel naar een kleurrijke, warme en moderne uitstraling.
We hebben een plek gecreëerd waar de mensen zich welkom voelen, met volop aandacht voor sfeer en privacy. Zo is de bankhal overzichtelijk, is er een aangename wachtruimte en een betere afscherming van de gespreksruimtes en internetplek dan voorheen.
Bij Rabobank Boekel hebben we voortgeborduurd op het concept van Rabobank Uden, een project wat we afgelopen jaar gerealiseerd hebben. De grijstinten, in combinatie met oranje en geel en houten delen zorgen voor een kleurrijke beleving.  De cirkelvorm in het tapijt refereert duidelijk naar de vestiging in Uden, maar toch hebben we Boekel echt een eigen identiteit gegeven.
Bij dit ontwerp heeft PINX alles in eigen beheer ontworpen, maatwerkmeubelen, glasfolie, stof t.b.v. de rug van het wachtbankje, folie t.b.v. de wanden.
In samenwerking met fotograaf Wim Roefs hebben we in de vergaderruimte een fotoprint aangebracht welke volledig bestaat uit oude foto's van Boekel en omgeving met daarover een fotolaag van een jong meisje dat aan het bellenblazen is.