Roestvrijtaal

Uden
 
 
 

''De aankoop van een eigen kantoor was voor ons een mooie mijlpaal. Natuurlijk moet dan ook de inrichting helemaal 'eigen' zijn. Dat ik PINX daarvoor zou inschakelen, stond voor mij vanaf dag één vast. Ingrid is creatief, heeft stijl, komt met goede ideeën en denkt in alle opzichten mee. Al snel lag er een interieurconcept waar ik helemaal blij van werd: kleurrijk, fris en inspirerend. Warm en zakelijk tegelijk, en net even anders dan anders. Ook bij de realisatie was Ingrid onmisbaar met haar praktische tips en goede adviezen. Het mooie is dat je veel keuzes zelf maakt, maar wel de juiste sturing krijgt. Het resultaat: een superfijne werkplek voor ons team, een fraaie setting om klanten en relaties te ontvangen en een inspirerende omgeving om verder door te groeien.''

Kittie Spierings,

Eigenaar Roestvrij Taal

Na de aankoop van het nieuwe kantoor aan de Velmolenweg, schakelde Roestvrij Taal PINX in om een fris, sprankelend en toch zakelijk interieur te ontwerpen. Ons doel: een interieur ontwerpen dat past bij Kittie en haar team. De mensen van Roestvrij Taal zijn creatief en dat mag natuurlijk tot uiting komen in het interieur. Als eerste hebben we samen met Roestvrij Taal het thema en de kleuren bepaald. Daarna volgden pas de keuzes voor alle onderdelen. Zo was er een beginpunt dat zorgt voor rust in het ontwerp.

Vloerenplan en fotowanden

Na het bepalen van het thema, is er een vloerenplan gemaakt en zijn er prachtige fotowanden ontworpen. Ook hebben we een oplossing ontworpen om de creaties van Roestvrij Taal te presenteren door middel van multifunctionele wandelementen. Alles komt samen in een nieuw, kleurrijk en passend interieur.