Schutte Bagclosures BV

Uden
 
 
 

"Nadat Ingrid haar kleurenvoorstel voor onze kantoren op tafel legde werd het stil aan tafel!"

 Dit kleurrijke plan was beslist niet alledaags en was een verrassing voor ons projectteam dat alles weet van zaksluitingen, maar minder van interieur design.Ingrid heeft ons op kordate wijze overtuigd om voor haar te kiezen en zo werd haar plan ons plan. Ze nam de regie en het is haar gelukt om ons "vermoeide" interieur  om te toveren naar een eigentijdse, frisse, kleurrijke en prettige werkomgeving.

Ingrid heeft durf, kennis van zaken, is snel en "to the point"; daarnaast is ze ook een prettige gesprekspartner. Ze doet wat ze zegt.

Bertil Bruisten, Directeur Schutte Bagclosures BV

 

Zonder Ingrid was Schutte niet zo ver gegaan.

 

Het kantoor van Schutte Bagclosures te Uden heeft aan de buiten- en binnenzijde een grote restyling ondergaan. In het gehele kantoorgebouw & kantine is voor alle wanden & vloern een compleet nieuw kleurenplan ontworpen. Dit kleurenplan bestaat uit een accentkleur in de ruimte bestaande uit diversen kleurenbanen op de muur, waarbij een kleurenbaan doorloopt in de vloerbedekking.

Zo wordt de wand- en vloerafwerking één geheel. Er is gewerkt met 5 accentkleuren, groen, rood, okergeel en blauw voor de kantoren en oranje voor de kantine. In de vergaderruimte is een grote vergadertafel ontworpen waarbij iedereen een goed zicht heeft op het beamerscherm. Tevens is er een kastenwand op maat ontworpen door PINX waarbij alle producten van Schutte goed gepresenteerd kunnen worden aan de bezoekers/klanten.

Tevens zijn er lampenkappen op maat gemaakt voorzien van het logo van Schutte. Dit project is een duidelijk voorbeeld wat kleuren kunnen doen in een ruimte. Het gehele kantoor heeft hierdoor een sfeervolle en professionele uitstraling gekregen.