Ujes Eethuis

Uden
 
 
 

Viel het Ujes Eethuis voorheen weg in zijn industriële omgeving, nu knalt het pand eruit en maakt het voorbijgangers nieuwsgierig. Het eethuis aan de Handelslaan in Uden onderging een volledige metamorfose. Dankzij een doordacht interieurconcept past het eethuis nu bij de identiteit van de klant én van het eten.

Stoer en industrieel

Een zaak waar je zó gruwelijk lekker kunt eten, verdient het om gezien te worden. Niet voor niets realiseerde PINX een gewaagd ontwerp met een knaloranje gevel. Daarnaast creëerden we een stoer interieur dat tegelijkertijd gezelligheid uitstraalt. Het warme hout van de balie en de fraaie mediterrane tegeltjes vervullen hierin een belangrijke rol. Maar ook de locatie, het oudste industriegebied van Uden, zie je terug in de inrichting. Daarvoor brachten we industriële elementen aan, zoals fabriekslampen en staal.

Verrassing op het toilet

Een belangrijk kenmerk van het Ujes Eethuis is nu: licht! PINX voorzag de zijgevel van een groot raam waardoor veel daglicht naar binnen komt. De hoge tafel voor het raam is daarmee een heerlijke plek om een broodje of snack te eten. Op de wc staat vrouwenminnende mannen een verrassing te wachten: vijf mooie dames kijken hen vanaf een retro zwart-witprint aan. Liever heren? Die hangen op het damestoilet. In het eethuis zelf hangen zwart-witfoto’s van rockers en stoere kerels die de ruimte nog meer karakter geven.