van Tienen Drankautomaten BV

Zeeland
 
 
 

"Halverwege 2013 ontstond binnen ons bedrijf het idee en uiteindelijk ook de behoefte, onze showroom na ruim 7 jaar te vernieuwen. We hadden hier in grote lijnen wel ideeën over en beelden bij; de showroom moest compleet conceptmatig worden ingericht en in de stijl van deze tijd.
Met andere woorden; de koffiemerken die wij voeren duidelijk, visueel en praktisch in de nieuwe showroom kunnen tonen.
Een 2-tal interieurontwerpers werd de gelegenheid geboden, na een voorselectie, onze wensen/ideeën te vertalen naar een mooie ontwerp.
Pinx Design slaagde hier het beste in. Ingrid Janssen presenteerde met flair en creativiteit haar ontwerpen en samen met ondergetekende en Henk van Osch werden deze gevormd tot het uiteindelijke, schitterende eindresultaat.
Vol trots hebben we 20 februari 2014 onze compleet vernieuwde showroom feestelijk geopend voor genodigden. Zondag 13 april jl. hebben de vele bezoekers van onze open dag ook enthousiast gereageerd op de sfeervolle ruimte. Deze ademt één en al koffiebeleving en dat was ook precies de opzet!"

Maarten van Tienen
Directeur Van Tienen Drankautomaten B.V.

Voor de showroom voor van Tienen Drankenautomaten zijn we van een geheel nieuw concept uitgegaan.
Ieder koffiemerk, Douw Egberts, Nescafe, Jura, Simon Levelt, Friesland Campina en hun eigen merk Van Tienen, heeft zijn eigen "wereld" in een totaal showroom.
Door allemaal verticale vlakken op de muur te maken, en deze te voorzien van beelden, kleurvlakken, behang en stofpanelen, ontstaat er een sfeervol en warm geheel. 
Voor ieder merk hebben we een eigen kleuren & beeldenpallet samengesteld. Uiteraard in nauw overleg met leveranciers.
Voor de koffieautomaten hebben we een uniform ontwerp gemaakt, welke uitgevoerd is in verschillende hoogtes en ieder merk heeft zijn eigen HPL soort voor de verkoopblokken. In de grote vakken is volop ruimte om de aanverwante producten van de koffieautomaten te presenteren b.v. kopjes, koffie, accessoires.. etc.
Voor ieder merk hebben we ook speciale lampenkappen ontworpen, welke aansluiten bij de verticale wandpanelen.
Tevens is er een meubel ontworpen waar een bedrijfsopstelling te zien is, zoals de koffieautomaten, cup a soep en waterapparaat in de praktijk opgesteld worden.
Voor de 2e hands koffie automaten is er een wand van blauwstaal gemaakt met steigerhouten planken, een stoere wand!
Om een goed gesprek te kunnen voeren, is er een nieuwe massief houten tafel geleverd en comfortabele stoelen in een vrolijke oranje kleurstelling.
Een frisse en warme uitstraling waarbij de koffieautomaten goed tot zijn recht komen van ieder merk.