Vitalis Petruspark Eindhoven

Eindhoven
 
 
 

''Grootse plannen werden er gemaakt om de entree en de ontmoetingsruimte van residentie Petruspark een nieuwe look en feel te geven. Bureau PINX in naam van Ingrid Janssen heeft ons hierbij in alle facetten deskundig geadviseerd. Waar moeten we allemaal aan denken, houden we genoeg rekening met de doelgroep van onze residentie, heeft het in het geheel een residentiele uitstraling, draagt het bij aan comfort en niet onbelangrijk past het binnen het budget. In open sfeer en in onderling overleg werd er een prachtig voorstel gepresenteerd.

De uitwerking gebeurde steeds erg nauwkeurig, constructief en in goed overleg binnen een zeer korte tijdspanne. Deskundige vakmensen die verstand van zaken hebben en die eigenlijk onzichtbaar zijn maar toch aanwezig waren en binnen geringe tijd heel veel werk hebben verricht. Het resultaat mag er in alle opzichten zijn. 

De uitstraling vanaf de straatkant en bij binnenkomen geven meteen een gevoel van tijdloze klasse. De bewoners waren zeer te spreken over het feit dat ze weinig tot niets van de hele metamorfose hebben gemerkt. De meubels en met name de stoelen zorgen voor een hoog comfort. De nieuwe kleuren zijn stijlvol en warm. De nieuwe look en feel is in alle opzichten geslaagd.

De lijntjes zijn en blijven kort met PINX wat maakt dat de samenwerking van mijn kant als zeer constructief en als prettig is ervaren. Met trots kan ik stellen dat het een voorrecht is om in zo’n mooi “nieuw” Petruspark te mogen werken.'' 

Catelijne van Eldijk

Manager Residenties Eindhoven