Woonhuis Zeeland

Zeeland
 
 
 

"PINX creëerde een compleet plaatje"

"Wij hebben onze woonkamer en keuken laten upgraden door PINX. Met haar kennis van materialen en kleuren én haar frisse blik, is Ingrid in staat een bestaande ruimte een geheel nieuwe uitstraling te geven. Ze toonde ons uiteenlopende mogelijkheden binnen de bestaande kaders en hield daarbij rekening met onze wensen en voorkeuren. De sterke kant van PINX is dat je een compleet plaatje krijgt; een kloppend geheel van kleuren, materialen en meubels, tot en met verlichting aan toe. En eventuele bouwkundige aanpassingen worden meteen in het ontwerp meegenomen! Wij kijken terug op een prettige samenwerking. PINX is erin geslaagd om een ruimte te creëren waarin wij ons erg thuis voelen."

 

Woonhuis Zeeland

We hebben in deze woonkamer een complete restyling uitgevoerd, waarbij de bestaande houten vloer is voorzien van een nieuwe kleur verzorgd door au'Chateau Vloeren, de bestaande gashaard is vervangen door een modernere versie, meer passend bij de nieuwe sfeer van de woonkamer.

Voor de huiselijke warme sfeer is een groot vloerkleed met een grove structuur aangebracht. Voor de tv, is een kast op maat gemaakt van gefineerd hout zo ook de salontafels. Om lekker te kunnen relaxen zijn er twee nieuwe relaxfauteuils en een fijne bank geplaatst in de woonkamer. De kleuren op de muur zijn afgestemd op de gekozen meubelen, om het zo tot een sfeervol geheel te maken in samenhang met de bijzondere wandlampjes, welke een waar kunstwerk vormen.

In de keuken is een nieuwe tafel met lederen stoelen geplaatst in 3 verschillende kleuren voor een speels geheel.