Pinx

PINX Prikkel

Wat zien potentiële klanten en medewerkers wanneer zij voor het eerst bij jou binnenstappen? Strookt hun eerste indruk met de boodschap die je wilt overbrengen? De PINX PRIKKEL is dé manier om daarachter te komen. Onze interieurspecialisten geven je waardevolle inzichten en praktische tips.

De PINX PRIKKEL is gratis en bestaat uit vier stappen:

1. Vrijblijvend bezoek van een interieurspecialist
Een interieurspecialist van PINX brengt een bezoek aan je organisatie. Waar sta je voor? Wat wil je uitstralen? In welke ruimtes ontvang je klanten en hoe zien de werkplekken eruit? We gaan met je in gesprek, maken foto’s en geven onze ogen goed de kost.

2. Analyse en uitwerking
Op basis van onze bevindingen gaan we aan de slag. We brengen de verbeterpunten in kaart en bekijken hoe we met relatief eenvoudige aanpassingen een groot verschil kunnen maken.

3. Professioneel en persoonlijk advies
Je krijgt van ons een aantal praktische tips en adviezen, die we persoonlijk komen overhandigen. Veel tips kun je direct toepassen. Al dan niet met onze hulp.

4. Aan de slag!
Met welke verbeterpunten wil je aan de slag? Kunnen wij je daarbij helpen? Samen stippelen we de koers uit voor het vervolg.

Goed om te weten: de PINX PRIKKEL is alleen toepasbaar voor zakelijk gebruik. De waarde van
€ 550,00 is niet inwisselbaar voor contanten.

Ja, ik wil de gratis PINX PRIKKEL >

Contact