Pinx

Think Pinx in elk detail

Onze werkwijze

Binnen de lijntjes kleuren: het levert vaak keurige resultaten op. Netjes, degelijk en geheel in lijn met de verwachtingen. Prima, zou je misschien zeggen. Gemiste kans, zeggen we bij PINX. Juist buiten de lijntjes is ruimte. Ruimte om je te onderscheiden. Om te verrassen. Om te vernieuwen. En vooral: om de werkomgeving of interieuroplossing te creëren die echt bij jouw organisatie past en die ieders verwachtingen overtreft.

Een blanco vel en een goed gesprek, dát zijn onze uitgangspunten. Waar sta je voor? Hoe bewegen mensen zich door de organisatie? En wat zijn de ambities? De beste interieuroplossing creëren begint met de juiste vragen stellen. Met denken in mogelijkheden, vooringenomen ideeën loslaten en de deuren voor creativiteit wagenwijd openzetten.

Voor hetzelfde geld wordt het echt gaaf.
Think PINX!

Wil jij je ook onderscheiden?

Think Pinx

Kennismaken

Fase 1
Kennismaken

Kennismaking met u. Het inventariseren van de (bestaande) situatie, uw wensen en ideeën.

Concept & plattegrond

Fase 2
Concept & plattegrond

Een treffend interieurconcept en plattegrondtekeningen opstellen die aansluit bij uw identiteit en merkwaarden.

Voorlopig ontwerp

Fase 3
Voorlopig ontwerp (V.O.)

Uitwerking van de conceptbeelden naar een voorlopig ontwerp in zowel 2D tekeningen als 3D impressies inclusief kleuren-, materiaalvoorstellen voor alle interieurelementen. Beoordeling van de bouwkundige onderdelen en een kostenraming opstellen op basis van het voorlopig ontwerp.

Definitief ontwerp

Fase 4
Definitief ontwerp (D.O.)

Het technisch uitwerken van het voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp zoals het opstellen van diverse werktekeningen voor vloer, wanden, plafonds, maatwerkmeubelen, akoestiek, grafische elementen-bewegwijzering, licht- en elektraplan etc.

Projectbegeleiding

Fase 5
Projectbegeleiding

PINX is in staat om de hele begeleiding op zich te nemen in de uitvoering van het definitief ontwerp in zowel productie, budget als planning en controleert het resultaat.

Laat je inspireren

Lees meer

Contact